Tarot cursus deel 2

Tarot cursus deel 2

In deze cursus professionaliseer je het intuïtief duiden van tarot. In deel 1 leer je de basis over het intuïtief interpreteren, dit tweede deel van de cursus gaat er dieper op in. Of je de kaarten beter wilt leren duiden voor jezelf, of meer verdieping zoekt voor het gebruik van kaarten in je eigen praktijk, deze cursus biedt je de training en kennis om dat te doen.


Inhoud van de cursus:

De cursus bestaat uit drie dagdelen in een groep van maximaal 6 deelnemers.


Les 1: In deze les leer je zelf een patroon ontwerpen voor jouw eigen levenspad. Je maakt gebruik van een werkblad om een volledig en professioneel legpatroon te ontwikkelen. Dit patroon bevat vaak de aspecten die op dat moment in jouw leven belangrijk zijn. Dit patroon kan je gebruiken voor eigen readingen en leggingen voor andere mensen. Je leert een meditatie om de tarotkaart te beleven, als tool de kaart meer eigen te maken of te gebruiken als meditatieobject voor meer inzicht.Les 2: In deze les bespreken en oefenen we verschillende cases, hoe ga je om met vragen over gezondheid of wat als de kaarten jou een antwoord vertellen wat iemand niet wil horen? Je leert verschillende patronen en technieken om een reading zo positief mogelijk over te brengen. Ook gebruiken we in dit deel psychometrie( voelen van voorwerpen) in combinatie met de kaarten.


Les 3:  Je ontvangt een nieuw legpatroon voor het maken van een jaarprognose en alle kennis van de voorgaande dagdelen komen aan bod.

Elke les krijg je huiswerk mee wat je op de mail mag zetten voor feedback.


Voorwaarde deelname cursus

Voor deze cursus dien je Tarot Deel 1 gevolgd te hebben bij Etty van der Graaf.


De kosten en wat mee te nemen.

De kosten van de gehele cursus (drie dagdelen van 3 uur) zijn € 225,-. 

Dit is inclusief theoriemapje, werkboek en certificaat van deelname.


Omdat je gaat leren de kaarten op jouw intuïtie te duiden, is de cursus niet aan een vast tarotdeck gebonden. Je mag een eigen set tarotkaarten meenemen welke je mooi vindt. Het moeten wel echt tarotkaarten zijn, dus 78 kaarten met afbeeldingen, geen andere inzichtkaarten, zoals engelenkaarten. Mocht je nog geen idee hebben wat voor deck bij je past dan kan je in de cursus gebruik maken van een deck van de praktijk of een deck aanschaffen tijdens de cursus.

Daarnaast is het handig een schriftje of mapje aan te schaffen voor het huiswerk.


Klik hier om cursusdata te bekijken en om in te schrijven.