Connect Traject

Connect Traject

3 doelgerichte sessies

- Ontdek de tools om
magisch te leven

In drie persoonlijke sessies leer je verschillende technieken en methodes om af te stemmen op jouw intuïtie en ontvang je antwoorden via mijn spirituele gave. Onder persoonlijke begeleiding trainen we jouw vaardigheden en krijg je gerichte feedback en ondersteuning. Een krachtig traject om antwoorden te krijgen op levensvragen en zaken waar je in vastloopt en tegelijkertijd te leren meer te vertrouwen op jouw innerlijke kompas.

Heal to Connect

4 doelgerichte sessies

- Ontdek de tools om
magisch te leven

Versterk de impact van het Connect Traject door de extra sessie Vrij van Blokkades. In deze sessie leer je een verwerkingstechniek om bij emotionele triggers de bron te herleiden en deze te verwerken. Door jezelf te bevrijden van oude angsten, patronen en blokkades ben je in staat helderder en scherper waar te nemen wat jouw intuïtie aangeeft en dit om te zetten in handelen zonder belemmerd te worden door oude ( familie) overtuigingen.


Inhoud van de sessies


In 3 individuele sessies van maximaal 2 uur ga je aan de slag met jouw Intuïtieve vermogens. 

Om je te laten herinneren hoe het is om vanuit magie en verwondering te leven, in lijn met jouw zielepad. Het leven is een uniek geschenk, met lessen en uitdagingen, waarin je geleid en geholpen wordt door het universum.


Dit traject is een mix van mijn persoonlijke consulten en de cursussen die ik geef. Ik leer je de tools, maar ik kijk ook met je mee en geef je persoonlijke feedback op jouw ervaringen en waarnemingen samen met mijn gidsen. We gaan actief afstemmen op jouw levensvragen en zielepad, ik zal je uitdagen zelf tot de antwoorden te komen en via mijn zesde zintuig meegeven wat ik er in voel.


Je krijgt dus veel informatie en antwoorden over jezelf en de fase waar je in zit, de stappen die nu waardevol voor je kunnen zijn, krachten en valkuilen. Je zult gaan ervaren dat deze informatie en jouw ingevingen elkaar gaan overlappen, dat ik woorden gebruik die je zelf hebt doorgekregen of gevoelens vertaal die je hebt ervaren in de oefeningen. Hiermee bouw je stap voor stap vertrouwen op in jouw eigen inzichten en leer je op een concrete manier het onderscheid te maken tussen jouw waarnemingen en jouw eigen gedachtes.

Connect Traject

1. Energie

In deze sessie doen we oefeningen met energiewerk. Waar begint jouw eigen veld en waar stopt deze, hoe krijg je grip op jouw aura en hoe spreek je helende energie aan. Leer hoe je magische energie kunt aanspreken in jouw leven voor healing en manifestatie van hartewensen. Hoe ziet jouw leven er uit als je niet meer vertroebeld bent door energie van buitenaf? • Oefening energieveld van jezelf leren herkennen
 • Blokkades opsporen in jouw lichaam 
 • Healing
 • Beschermen van jouw energieveld
 • Invoelen van energievelden van mensen, plaatsen
 • Invoelen of een keuze een zielewens is of vanuit ego gestuurd is

Connect Traject

3. Tools

Ervaar verschillende hulpmiddelen om directe sturing te ontvangen en heldere antwoorden te krijgen op jouw vragen. Door een hulpmiddel te gebruiken is het nóg makkelijker om jouw intuïtie concreet te raadplegen voor specifieke vragen wanneer jij het nodig hebt. Kaartleggen, pendelen, I tjing; verschillende technieken worden aangeboden en geprobeerd om te ondekken welke methode het beste bij jou past.


 • Oefenen met verschillende tools als extra steun en bevestiging om jouw intuïtie te raadplegen 
 • Uitleg verschillende systemen en de voor en nadelen van elke methode
 • Intuïtief Tarot
 • Via een foto afstemmen
 • Lenormandkaarten systeem
 • I Tjing orakel
 • Pendelen


Met alle hulpmiddelen gaan we kennis maken door te doen, de antwoorden zal ik toetsen via mijn gidsen en aanvullen daar waar nodig. Op deze manier leer je welk systeem in welke sitatie jouw voorkeur heeft en waar jouw aanleg ligt.

Connect Traject

2. Spirits

Maak contact met jouw gidsen en jouw spirituele helpers, van krachtdieren tot overleden dierbaren. Ontdek welke entiteiten een brug zijn tussen dit leven en het universum om je te helpen jouw rol hier op aarde te spelen.

Via meditatie en visualisatie mag je weer in contact komen met een bron van onvoorwaardelijke liefde die altijd voor jou klaar staat om je te helpen.


 • Informatie over krachtdieren & gidsen
 • Meditatie om contact te maken met jouw helpers
 • Helder krijgen wie er bij je zijn en waarom
 • Informatie over jouw levenslessen en levensopdracht
 • Kernboodschap voor de komende tijd afstemmen

Heal to Connect uitbreiding

+ Vrij van Blokkades

Als aanvulling op het Connect Traject kun je ook kiezen voor een extra sessie tussen les 2 & 3: Vrij van Blokkades


Je maakt kennis met een techniek om emotionele blokkades en lichte trauma’s uit het verleden die doorwerken in het nu te verwerken en los te laten. Dit zal een bevrijding zijn van negatieve gedachten, angsten, zorgen en piekeren. En hoe meer emoties je verwerkt, hoe makkelijker het is om zuiver af te stemmen op jouw intuïtie en dit om te zetten in handelen.

Door middel van een stappenplan onderzoek je of de emoties waar je nu op vastloopt op zichzelf staan, of dat er nog meer emoties uit het verleden onder liggen, bijvoorbeeld vanuit jouw familiepatronen. Door bij de eerste traumatische ervaring te komen die de basis vormt van de negatieve emotie, ruim je de kern op in plaats van de trigger.


In de sessie ga je al actief aan de slag met verwerking, maar je krijgt ook uitleg over de techniek. Je leert dus hoe je emotionele blokkades moet verwerken, zodat je thuis zelfstandig verder kan gaan met het verwerken van emoties. 

De basistechniek bestaat uit een stappenplan met een geleide meditatie, visualisatie en schrijven. 

Iedereen heeft intuïtie

Elk mens wordt geboren met intuïtieve vermogens, maar hoe je deze moet aanspreken leren we niet op de basisschool. We worden getraind in het onderbouwen en verstandelijk benaderen van keuzes en afwegingen. Terwijl, hoe vaak klopte hetgeen wat je van tevoren had bedacht? Had je achteraf dan niet het idee; "Zie je wel, had ik maar naar mijn gevoel geluisterd?"

Maar ja, vaak blijft het gevoel subtiel en het verstand is luid en duidelijk. In dit traject breng ik je weer in contact met het gevoel, ik leer je hoe je zelf kunt connecten met de spirituele wereld zodat je scherper ziet, voelt en hoort. Ik neem je aan de hand met oefeningen en afstemmingen waarin we samen op zoek gaan naar antwoorden, zodat ik je via mijn helderziende waarnemingen kan ondersteunen en bevestigen in jouw eigen ontwikkeling.


Persoonlijke consulten zijn voor veel cliënten vaak een feest van (h)erkenning. Vaak voelen mensen al goed hoe dingen zitten maar zit het hoofd er tussen, een reading kan de sluier dan weghalen en weer helder laten zien en voelen hoe dingen echt zitten. Je krijgt dan veel informatie en antwoorden. Met het Connect Traject gooien we vaardigheden en informatie in de mix. We gaan samen oefeningen doen om af te stemmen op levensvragen en jouw eigen vermogens te ontdekken, ik begeleid je in het zelf tot scherpe conclusies komen.

Er zijn verschillende technieken die we kunnen inzetten wanneer we op blokkades stuiten of uitdagingen zodat je direct praktisch aan de slag kunt met valkuilen of emotionele blokkades. 

Dat maakt dit traject zeer de moeite waard voor de volgende thema's:


- Ik wil leren beter te herkennen wanneer ik iets voel en wanneer iets een gedachte is

- Ik wil graag meer leven vanuit mijn hart en minder vanuit mijn hoofd


- Ik voel van alles maar is het nou van mezelf of van een ander?

- Hoe weet ik nou of mijn emoties een boodschap willen blootleggen of dat ik met een blinde vlek aan de slag moet?

- Ik ben zelf paranormaal begaafd maar weet niet goed hoe ik dit moet sturen of aanspreken

- Ik heb interesse in de paranormale wereld, maar ik weet niet waar mijn kracht of energie precies zit. Waar moet ik beginnen?


Je hoeft niet paranormaal te zijn om dit traject te kunnen volgen, al denk ik wel dat het waardevol is als je een keer een paranormaal consult hebt ervaren ( bij mij of iemand anders).


Magic is
everywhere

Etty over het Connect Traject

De afgelopen jaren heb ik al vele sessies en cursussen mogen geven en mensen mogen helpen dichter bij hun zielepad en gevoel te komen. Inmiddels komen oud cursisten ook terug voor de zogenaamde "A.P.K. sessies", persoonlijke consulten waarin we even checken hoe alles er voor staat, waar meer aandacht naar toe mag en waar juist alertheid geboden is.


Vaak adviseer ik dan om voor het consult eerst zelf af te stemmen via de geleerde tools zodat het consult meteen een check kan zijn of er goed afgestemd wordt op de intuïtie.


De resultaten zijn verbluffend!


Wanneer je zelf al dingen had opgeschreven en ik geef in een consult precies die woorden en thema's aan dan is het veel makkelijker om voortaan dat lijntje te volgen in jouw eigen pad, je weet nu immers dat het gevoel klopt.  


Om hier gerichter vorm aan te geven heb ik het Connect Traject ontwikkeld. Speciaal voor mensen die niet alleen informatie willen over zichzelf en hun levenspad, maar vooral ook willen leren hier zelf meer grip op te krijgen.


Ik neem je mee in de technieken die je kunt gebruiken om jouw blokkades en uitdagingen aan te gaan en geef je methodes om de flow in je eigen gevoel en leven te herkennen en te benutten.Ervaringen van deelnemers

Heel concreet!


“Ik kom nu al een aantal jaar bij Etty en heb in 2021 een persoonlijk traject bij haar gevolgd. Wat ik heel fijn vond is dat er veel ruimte was voor mijn persoonlijke issues en vragen en de oefeningen daar op aan werden gepast. Daardoor heb ik onwijs veel geleerd hoe ik zelf kan afstemmen als ik ergens over twijfel, maar heb ik ook heel veel gerichte handvatten gekregen om in die periode mee aan de slag te gaan waardoor ik de juiste stappen kon zetten."


Nathalie

Ik voel meer dan ik dacht


“Altijd dacht ik dat ik de nuchterheid zelve was en het voelen en zeker het doorkrijgen van informatie zou voor mij zeker een brug te ver zijn. Het was spannend om te kijken of ik zelf ook dingen zou kunnen voelen en al helemaal of ik dit in heldere woorden zou kunnen vatten. Etty heeft mij geleerd op mijn manier te voelen en niet in mijn hoofd te blijven hangen hoe ik het zou moeten beleven. Daardoor kwam ik er achter dat ik wel degelijk altijd heel veel voel maar het was nooit in mij opgekomen dit als intuitie te bestempelen omdat ik dacht dat je daar ook een hele emotionele beleving bij moest hebben ( die had ik niet). Door de oefeningen en met name de derde les waarin we zijn gaan graven met de Itjing naar mijn blokkade kwam er een grote opluchting bij mij waar ik nog steeds vaak aan moet denken en wat mij de acceptatie naar mezelf heeft gegeven dat ik het op mijn manier mag doen. Dat heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen omdat ik daar een kracht uit haal wat ik ook in mijn werk en relaties met me meedraag "


John

De start van mijn paranormale ontwikkeling


“Na verschillende sessies gevolgd te hebben bij spirituele therapeuten voelde ik dat ik er ook wat mee wilde. Ik heb een paar online trainingen gevolgd en een aantal cursussen gevolgd. Het was voor mij lastig zeker te weten of het wel klopte wat ik zag en waarnam tijdens meditaties, in de dingen die ik gedaan had was er heel fijn wel ruimte voor alles wat je voelde maar je had geen zekerheid dat het ook waar was.Tijdens de individuele lessen bij Etty kreeg ik de bevestiging die ik nodig had of ik het allemaal wel zuiver zag en het niet zelf aan het verzinnen was. Daardoor durf ik nu te erkennen wat ik voel en er ook gebruik van te maken voor mezelf en mijn omgeving.

 P.s. Ik heb ook erg genoten van de humoristische benadering, dat maakte ook de complexe vraagstukken vaak stukken lichter.  


Celine

Traject boeken

Voel jij na het lezen van deze pagina dat dit is wat je nodig hebt? Laten we er een magische reis van maken!


De kosten van het Connect traject zijn € 630,- voor 6 uur, verdeeld over 3 afspraken van 2 uur.

Het Heal to Connect traject is 8 uur , verdeeld over 4 afspraken van 2 uur en kost € 840,-

Het traject is alleen als geheel te boeken, de sessies worden in overleg gepland , je ontvangt een factuur en na ontvangst van betaling is jouw deelname definitief.


Je kunt in dit formulier jouw gewenste dagen aangeven dan stuur ik je zo snel mogelijk een datum voorstel.

De sessies worden met minimaal 2 weken ertussen gepland om je genoeg tijd te geven te oefenen.


Connect Traject
Heal to Connect
 
 
 
 
 
Maandag
Dinsdag
Woensdagochtend
Donderdag
Vrijdag
 
 

Informatie - Kennis - Ontwikkeling

Wat heb jij nu nodig?

In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende diensten. Ik bied persoonlijke sessies aan waarin ik mijn zesde zintuig in zet om een concrete reading te geven over de thema's waar je meer inzicht in zoekt. Ook geef ik groepsworkshops en individuele lessen op paranormaal vlak. Daarnaast heb ik een 3 delig traject ontwikkeld waarin we een mix maken van reading & educatie. Ik geef je inzichten en informatie maar leer je ook de basis hoe je zelf in contact kunt komen met jouw intuïtie.

Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Informatie en concrete handvatten

Als je vastloopt in jouw leven of vragen hebt over specifieke thema's is het fijn deze in te kunnen brengen en te kunnen luisteren naar wat ik door krijg via mijn gidsen. Met de informatie kan je aan de slag en opnieuw koers bepalen of word je al bevestigd dat de koers die je ingeslagen hebt de juiste is. 

Trainingen & Workshops

Als je je wilt ontwikkelen op paranormaal vlak en meer kennis wenst over de spirituele wereld.
De workshops zijn nuchter, praktijkgericht en helpen je om jouw intuïtie beter te herkennen en te begrijpen. 

Veel workshops & trainingen zijn zowel in groepsverband als losse privé lessen te volgen.

1 op 1 begeleiding van jouw spirituele vermogens

Onder begeleiding train je de basics om in contact te komen met jouw intuïtie, met jouw levenspad als uitgangspunt. Wat je leert pas je toe en je gaat daardoor ervaren hoe je meer kunt leven vanuit en met jouw intuïtie. Je krijgt veel informatie door eigen afstemmingen en wat ik voor/bij jou ervaar en je krijgt methodes en technieken aangeboden om te leren jouw innerlijke stem te horen.