Intuïtieve Ontwikkeling

Intuïtietraining


In deze cursus van 6 dagdelen worden verschillende basistechnieken behandeld die de intuïtie versterken en concreter maken. Of je nou beginner bent binnen de paranormale wereld of al verschillende cursussen hebt gevolgd, deze cursus biedt een sterke en gezonde basis om jouw intuïtieve talenten aan te spreken op een nuchtere en veilige manier. Je maakt kennis met energievormen, contact met jouw Gids, leert jouw inuïtie aan te spreken door middel van tarotkaarten en hoe je de Numerologie kan koppelen aan intuïtief tarot.

De cursus bestaat uit een aaneenschakeling van verschillende workshops die in de praktijk aangeboden worden. De lessen worden met een vaste kleine groep gegeven en er is veel ruimte voor persoonlijke feedback.


De opbouw van de cursus:


Les 1: Energie, Meditatie, Pendelen

Les 2: Contact met jouw gids

Les 3: Tarot

Les 4: Tarot

Les 5: Tarot

Les 6: Numerologie & Tarot


Waarom zo veel tarotlessen?

Ik krijg nog al eens de vraag waarom mijn intuïtieve ontwikkelingscursus zoveel tarotlessen bevat, omdat mensen niet zitten te wachten op het uit het hoofd leren van de kaarten. Dat gaan we ook zeker niet doen! 

In deze cursus leer je de kaarten te gebruiken als spiegel van het onderbewuste, het is een handvat om sturing te geven aan jouw intuïtie. Er worden dus geen standaard kaartbetekenissen gestampt, maar je leert via een werkblad een kaart invoelen om woorden aan de energie te geven die je voelt en waarneemt. Zeker wanneer je dit doet na de lessen Energie en Contact met jouw Gids wordt tarot een tool om jouw ingevingen te concretiseren en te vertalen naar advies. In mijn ervaring is het gebruiken van een hulpmiddel op intuïtieve wijze een stuk betrouwbaarder dan "gewoon maar voelen". Meestal komen met gewoon voelen toch jouw eigen emoties en gedachten er tussendoor. Door af te stemmen op een kaart en de afbeelding te laten spreken hoor je duidelijker het onderscheid tussen ingevingen en jouw eigen gedachten.

Zie de lessen tarot dus niet als; kaartleggen, maar als intensieve oefenlessen waarin je afstemt op vraagstukken en leert jouw spirituele vermogens aan te spreken antwoorden te geven.Les 1: Energie & Meditatie

In deze les maak je kennis met het begrip energie en meditatie. Leer verschillende basistechnieken meditatie om meer in het hier en nu te leven. Leer je openstellen om energie te sturen via je handen, leer je af te sluiten voor negatieve energie om je heen. Hierdoor kom je dichter bij jouw gevoel te staan en krijg je meer inzicht in jouw levensweg. Je leert via je handen energie (naar anderen) sturen om pijn te verminderen. Daarnaast leer je hoe je kunt pendelen, zodat je energie kunt vertalen naar concrete antwoorden.


Les 2: Contact met jouw Gids

Je maakt in deze actieve workshop kennis met verschillende disciplines om de spirituele gids te leren kennen die jou bijstaat.

In het leven krijg je elke dag te maken met keuzes, van grote beslissingen tot kleine. Het is vaak een proces van wikken en wegen, je wilt immers de juiste keuze maken.

Elk mens heeft een begeleidende ziel om te gidsen door het leven heen, vergelijk dit met een innerlijke en persoonlijke TomTom.

Het versterken van het gidscontact kan twijfels in een keuzeproces wegnemen en het maken van de juiste keuzes voor jou als individu makkelijker maken.


Les 3 - Les 5 : Tarot deel 1

In deze praktische tarot cursus leer je werken met tarotkaarten en hoe je deze op gevoel, ofwel intuïtief kunt duiden. Je leert de tarotkaarten niet stuk voor stuk uit het hoofd, maar je leert de kaarten te duiden vanuit gevoel, afgestemd op de vraag of situatie. Of je nou wilt leren de kaarten voor jezelf te duiden, voor mensen om je heen,  deze cursus leert je tarotkaarten duiden in elke situatie.

Naast de inhoud van de groepscursus Tarot wordt de kennis van de eerste drie lessen toegepast om zo tot scherpere en volledigere waarnemingen te komen.


Les 6: Numerologie en Tarot

In deze laatste les leer je persoonlijke getallen te berekenen en hoe je die koppelt aan een tarotkaart. Deze tarotkaart duidt je vervolgens intuïtief, ook hier gaat het niet om de "vaste betekenissen" maar het gevoel wat je krijgt bij de kaart in relatie tot de persoon voor wie je de getallen hebt berekend. Een leuke combinatie tussen theorie en gevoel, zodat je een basis hebt om jouw intuïtie in te laten stromen.


Kosten: De investering van deze cursus is € 450,-

Dit is inclusief koffie/thee/water, theoriemapje/werkboek en certificaat.

Locatie: Westendorp Gelderland


Klik hier voor de actuele cursusdata en om in te schrijven of gebruik het formulier hieronder


Inschrijfformulier Intuïtietraining

Zaterdag 7,14,21,28 september, 5 & 12 oktober 13.00-16:00 uur