Consulten

Paranormale Consulten

Informatie en concrete handvatten

In een persoonlijk helderziend consult kan ik je inzicht geven over bepaalde vraagstukken in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van liefde, werk, financieel, relaties, wonen, jouw levenspad, of andere persoonlijke zaken.


Door het gebruik van mijn paranormale gave krijg ik dingen door over jouw levenspad, blokkades, krachten en invloeden van buitenaf.

Hoe gaat het met jouw kind of gezin, wat kan jij betekenen als ouder?

Loop je vast in de opvoeding of begeleiding van je kind of zoek je meer inzichten wat jouw krachten en valkuilen zijn als ouder? Of maak je je zorgen om jouw kind, zie je struggles maar weet je niet goed wat je het beste kunt doen? In de sessie "Inzicht in jouw kind" stem ik af via een foto en zal vertellen waar het kind nu staat en wat er van jou of jullie nodig is.

Informatie en concrete handvatten op afstand

Misschien is het lastig om naar Westendorp te komen voor een consult. Het is dan mogelijk om een telefonisch consult of een skype consult in te plannen.

Het is prettig elkaar in het echt te ontmoeten, maar de kwaliteit van een telefonisch consult is hetzelfde qua informatie. Wanneer je vragen hebt over mensen om je heen kun je een foto toesturen per mail.