Ontmoet jouw gids

Ontmoet jouw Gids

In het leven krijg je elke dag te maken met keuzes, van grote beslissingen tot kleine. Het is vaak een proces van wikken en wegen, je wilt immers de juiste keuze maken. De maatschappij biedt kaders en bewegwijzering om goede beslissingen te nemen, maar die algemene kaders zijn niet altijd juist voor jou als persoon.

Hoe weet je nou wat voor jouw individuele pad de beste keuze is?


Elk mens heeft een begeleidende ziel om te gidsen door het leven heen.
Deze ziel is jouw gids, jouw persoonlijk klankbord, steun en troost. Iedereen heeft een gids, vaak hebben mensen zelfs al (onbewust) contact ervaren in hun leven.

Het versterken van het gidscontact kan twijfels in een keuzeproces wegnemen en biedt troost en steun in moeilijke tijden.


Het leren hoe je contact kunt maken met jouw Gids is een fantastisch startpunt als je meer in contact wilt komen met jouw gevoel, jouw intuïtie. Heb je wel eens een ingeving gehad waarvan je later kunt zeggen, wow , dat leek wel ingefluisterd door iets of iemand buiten mijzelf? Als je geluisterd hebt naar die ingeving zal die herinnering een gevoel van bescherming geven, misschien heb je het weggewoven en kijk je er nu op terug "zie je wel, hàd ik maar naar mijn gevoel geluisterd..."

In een wereld waarin dingen niet altijd waar voorgespiegeld worden, maar wij de waarheid nog wel voelen is het contact met jouw spirituele helpers een cadeau om helderder af te stemmen op jouw gevoel. Het leert je scherper te zien wat speelt, waardoor twijfels sneller naar de achtergrond verdwijnen. Vergelijk het met een tom tom, in plaats van dat je deze in de kofferbak hebt liggen en wat zacht gemompel hoort zodra je een afslag nadert, hangen we deze voorin en kun je luid en duidelijk horen wat deze te zeggen heeft. 


Je maakt in deze actieve workshop kennis met verschillende disciplines om de spirituele gids te leren kennen die jou bijstaat.

De disciplines die gebruikt worden zijn:


• Geleide meditatie

• Automatisch schrift/ Geïnspireerd schrijven

• Intuïtief Tekenen


Je leert communiceren met jouw gids en op deze wijze kan je zelf inzicht krijgen over jouw levenspad. Sommige mensen zullen direct contact ervaren met hun gids, andere mensen ervaren het contact subtieler. Je ontvangt daarom een theoriemapje zodat je thuis kan blijven ontwikkelen om in contact te komen met je gids.

Omdat het een nieuwe manier van communiceren is mag je ervoor leren open te staan, en dat kost soms tijd!


De kosten van de groepsworkshop zijn 75 euro en deze duurt ongeveer 3 uur. Dit is inclusief materiaal, theoriemapje en natuurlijk koffie, thee en water.

Klik hier om cursusdata te bekijken en om in te schrijven.


♦ Deze cursus is ook privé te volgen. Je krijgt in deze sessie de map van de cursus mee naar huis. Privé duurt de basis van deze cursus 1 uur en kost € 105 . Voor het Intuïtief tekenen en meer tijd voor feedback raad ik een dubbele sessie aan, dit kan je dan zien als een mix tussen een reading en Gidsworkshop. Een dubbel consult kost €210,-


In de online agenda kun je een enkele of een dubbele sessie plannen voor deze workshop.