Eerste hulp met Energie

Energetische ondersteuning voor het hele gezin!


In 2016 ben ik moeder geworden van een gevoelige zoon en in 2017 kregen we ons vurige dochtertje. Mensen vroegen mij wel eens, ben je nu ook gevoeliger geworden nu je zelf moeder bent? Dat zou ik niet zeggen, ik ervaar niet meer of minder dan voor het moederschap. Wat ik wèl merkte is hoe vaak ik gebruik maak van de paranormale wereld om de balans in mijn gezin te ondersteunen. Hierbij gebruik ik tools en hulpmiddelen waar je zelf helemaal niet paranormaal voor hoeft te zijn, maar die wel afgestemd zijn op de persoonlijke behoefte van elk gezinslid.


In deze cursus maak je kennis met verschillende tools om af te stemmen op jouw kind(eren), zo de behoefte te erkennen en begrijpen en diverse suggesties van oefeningen en hulpmiddelen die daarop inspelen. Sommige tools zullen een directe ondersteuning zijn voor het kind, andere hulpmiddelen helpen jou als ouder beter met situaties om te kunnen gaan.


Tijd om stil te staan

Door deze cursus leer je anders naar jouw kind te kijken, anders naar jezelf als ouder. Wie ben jij? Wie wil je zijn als ouder? Sluit dat aan bij het zielenpad van jouw kind? Door te blijven onderzoeken en reflecteren ga je mee in de prachtige spiegels die ouder en kind voor elkaar kunnen zijn, zonder dit als een aanval of frustrerend proces te ervaren.

Je leert basismeditaties om dicht bij jouw hart en ouder instinct te blijven en ver van vooroordeel en blokkerend verstand. Daarnaast leer je doormiddel van visualisatie en meditatie jouw kind te beschermen en te ontstressen, ook een oefening die je samen met jouw kind kunt doen om de prikkels van de dag weg te nemen.


Numerologie:

Via Numerologie kun je de blauwdruk van karakters en zielenpaden weergeven. Ik koppel de cijfers van de Numerologie aan Tarot. Voor deze cursus heb ik de kaarten intuïtief geduid en omschreven afhankelijk van de rol waarvoor je de berekening doet.* Je leert aan de hand van geboortedata jullie persoonlijke getallen te berekenen en kunt in het overzicht vinden wat dat betekent voor jouw rol als ouder, of voor de uitdagingen en krachten die jouw kind tegenkomt.

Dit inzicht helpt je om de krachten te benadrukken en de valkuilen tijdig op te vangen voordat zaken escaleren. In de cursus leggen we de hoofdfocus op de band tussen jou en jouw eigen kind, maar deze manier van werken is ook toe te passen op het gezin waar je zelf uitkomt. De inzichten die je daar uit haalt kunnen helpen het verleden en jouw wortels te doorgronden en die invloed op jouw ouderschap bewust maken.


* Wanneer je Tarot 1 hebt gevolgd of de Intuïtietraining kan je deze methode ook gebruiken om de kaarten zelf intuïtief te duiden. De duidingen zoals ik ze heb omschreven kunnen een fijne richtlijn zijn, maar ik kan alleen maar toejuichen ook zelf in te voelen.


Pendelen:

Je leert pendelen om zo Bachbloesems en edelstenen uit te kunnen meten, maar ook voedsel en supplementen. Ook ontvang je in deze cursus pendelschjven om oorzaken te achterhalen van bepaalde situaties. Er is bijvoorbeeld een pendelsschijf Slapen, waarmee je kunt uittesten wat de oorzaak is van een slechte nachtrust. Het voordeel van deze manier is dat je blind kunt testen en daarna pas het antwoord checkt, zodat je objectief kunt afstemmen op de oorzaak, los van jouw eigen (voor) oordeel. De antwoorden zullen je verrassen!


Bachbloesems:

Bachbloesemtherapie is een milde en natuurlijke manier om de kracht van de natuur in te zetten om de geest te ondersteunen. De 38 remedies, ontwikkeld door dr. Bach, bieden op verschillende emoties en blokkades de juiste energiefrequentie om deze te doorbreken. Er is bijvoorbeeld een remedie voor extreme boosheid, zeer geschikt wanneer een kind last heeft van woedeaanvallen, of een remedie voor onzekerheid en faalangst.

Door de zachte werking zijn deze remedies uitermate geschikt voor kinderen. Je ontvangt een beknopt overzicht van de verschillende remedies vertaald naar gemoedstoestanden van kinderen en een pendelschijf om de remedies uit te testen wanneer je er niet helemaal uitkomt welke op dat moment de juiste is.


Inhoud cursus:

Meditatie Basisoefening

Meditatie afstemming op de ziel van jouw kind

Numerologie; Kernenergie van jouw Kind in kaart

Numerologie: Jouw energie als ouder in kaart

Numerologie: Dynamiek ouder en kind , krachten en valkuilen

Pendelen; Oorzaken van emoties en gedrag

Bachbloesem EHBO voor kinderen

Edelstenen als krachtige ondersteuning


Moet ik paranormaal zijn om deze cursus te volgen?

Nee! Je denkt misschien, ja Etty lekker makkelijk, jij voelt bij elke situatie meteen wat er speelt bij jouw kinderen. Gelukkig is dat absoluut niet zo. Ik mag ook heerlijk als mens mijn weg door het leven vinden en tegen dingen aanlopen. Ik krijg niet vaker beelden voor mijzelf door dan wat mensen bij mij eens in de zoveel tijd opzoeken. Vervolgens moet je het leven ook gewoon ervaren en kunnen paranormale inzichten helpen om de juiste afslagen te nemen.


Want ik echter inmiddels wel heb geleerd is om regelmatig te voelen wat ik nou eigenlijk echt ervaar in situaties. Vaak zitten we in ons hoofd, of in waarheidsbeelden die we onzelf opleggen( of opgelegd krijgen vanuit de omgeving). Als mensen bij mij komen voor een consult Inzicht in jouw Kind zijn de zorgen vaak al heel erg groot. In deze cursus leer je te kijken naar de kleinere processen, wat er speelt en wat je daar aan kunt doen om het inslijten van negatieve patronen te voorkomen.


Kosten:

De kosten van de cursus zijn € 75,-

Een cursus is doorgaans van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Je ontvangt in de workshop een mapje met theorie .

Ik probeer de cursus op een dusdanige manier te geven dat het rationeel ook te bevatten is. Nuchterheid staat voorop! Uiteraard staat er voldoende koffie, thee en water klaar.


Klik hier om cursusdata te bekijken en om in te schrijven. Gebruik het contactformulier voor meer informatie + Eerste hulp met Energie +